Ratkaisut

Global Network Oy tarjoaa valmiita tai räätälöityjä ratkaisuja niin digitaalisten kuin fyysisen tavaran myyntiin internetin ja mobiiliverkon välityksellä. Useimmat ratkaisumme ovat  SaaS-palveluina (Software as a Service). Tämä tarkoittaa sitä, että sivustosi taustalla oleva järjestelmä on aina osaavissa käsissä, eikä sinun tarvitse murehtia tekniikan säännöllisestä päivittämisestä.

Verkkokauppa- ja maksunvälityspalvelut

Kun olet perustamassa mobiiliverkkokauppaa tai tarvitset useampia maksuvaihtoehtoja varmistaaksesi ettei yhtään kauppaa jää tekemättä sen takia että kaupassasi ei ole asiakkaalle sopivaa maksutapaa. Tarjoamme käyttöösi helposti asennettavan mobiilimaksupalvelun,  johon kuuluu  jälkilaskutteiset maksut kuten debit- ja creditkorttimaksut, lasku, operaattori laskutteiset IP ja SMS maksut, kanta-asiakas, bonus-maksut ja muut mobiiliin sopivat maksutavat. Kerran sovelluksen käyttöönotettuaan asiakkaan tarvitsee käyttää vain yhtä määrittelemäänsä PIN-koodia hallitakseen maksamistatapahtumiaan.     

Nämä kaikki saat käyttöösi yhdellä sopimuksella ja edullisemmin kuin tekemällä sopimukset jokaisen pankin ja operaattorin kanssa erikseen. Maksutiedot siirtyvät internet-selaimella käytettävään kauppiasadminiin ja yrityksesi tilausjärjestelmään. Voit keskittyä kaupan tekoon ja me hoidamme maksupalvelun päivityksistä ja ylläpidosta. (lue lisää linkki maksupalveluihin)

Kauttamme saatte valmiin tai täysin räätälöidyn verkkokaupan kaikilla haluamillasi maksutavoilla avaimet käteen periaatteella. Asiakkaat hakevat tietoja ja vertailevat tuotteita netissä. Nykyään verkko-ostoista pääosa jo tehdään mobiililaitteilla. Oma verkkokauppa tukee varsinaisen myymälän  tuotemenekkiä.  Näin parannat mahdollisuuksia saada kaupan kotiin.

Myytävät tuotteet ovat erilaisia ja maksutavat sekä ulkoasuvaatimukset vaihtelevat. Räätälöimme kauppapaikan myytävien tuotteiden sekä tarvittavien yksityiskohtien mukaisesti. Luotavat kauppapaikat ovat tietenkin hakukoneystävällisiä ja asiakkaan itse päivitettävissä.

Lippu- ja lupakauppa

Internet tarjoaa tapahtumanjärjestäjille nopean vaivattoman ja kustannustehokkaan tavan myydä lippuja asiakkaileen. Palvelumme avulla niin pienet kuin suuret tapahtumat saadaan hoidettua ilman turhia välikäsiä. Lippukauppa voi olla osa markkinapaikkaa, missä on useamman tapahtuman järjestäjän tapahtumat esillä tai sitten täysin personoitu oma lippukauppa. Tapatuman lipunmyynti ei voi olla tämän helpompaa.

Lippukauppa on suunniteltu toimimaan eri päätelaitteila,  siten lippujen ostaminen hoituu myös kännykällä tai tabletilla. Nopeasti latautuvat nettisivut tekevät lipun ostamisen helpoksi myös huonommissakin verkko-olosuhteissa. Lippukauppa toimii  myös siellä missä muuten lipun myynti olisi hankala järjestää. Esimerkiksi kalaluvan hankinta, miehittämötön liikuntakeskus, ratamaksut, parkkimaksut jne. 

Mobiilipalvelut 

Global Networkin mobiilipalvelut tarjoavat hyvät työkalut niin palveluiden kuin tavaran myyntiin, hallintaan ja jakeluun sekä informaation välittämiseen. Mobiilipalvelut ovat käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta myös siellä missä muut maksuvälineet eivät käy. (Lue lisää linkki mobiilipalveluihin)

Smskauppa.com -palvelussamme voitte alkaa heti myymään omia tuotteitanne siten, että asiakas tilaa ja maksaa tuotteen heti tekstiviestillä. Mobiilikauppanne voi olla osa smskauppa.com markkinapaikkaa, missä on useamman kauppiaan tuotteet esillä tai sitten täysin personoitu oma kauppa. Normaali verkkokaupoista poiketen tuotteiden  tilaaminen onnistuu tekstiviestitse vaikka tv- tai lehtimainoksesta, eikä edellytä itse nettikauppaan menemistä.

Lue lisää -->

 

 

 

Palvelut ja asiakkaiden tiedot sijaitsevat vahvasti turvatuilla palvelimilla ja niitä käytetään suojattujen internet-yhteyksien kautta. Asiakkaiden ei tarvitse huolehtia ohjelmistojen asentamisesta, päivittämisestä tai tietoturvasta. Palvelinkeskustilat täyttävät Viestintäviraston vaatimukset A-luokan laitetiloille -  Viestintävirasto 48 B/2004 M

 

Referenssejä:

 

referenssit